China Road and Bridge Corporation (CRBC) je jedna od četiri velike državne tvrtke koje su krenule na međunarodna tržišta. CRBC se većinom bavi ugovaranjem, investiranjem, razvojem i upravljanjem cestama, mostovima, lukama, željezničkim prugama, zračnim lukama, tunelima, nekretninama i industrijskim parkovima. S podružnicama i uredima u skoro 60 zemalja u Aziji, Africi, Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, CRBC je uspostavio efikasnu i brzu globalnu mrežu. CRBC je ključna poslovna platforma za inozemne poslove tvrtke China Communications Construction Company [CCCC], jedne od tvrtki s liste Fortune Global 500.

U skladu s Going Global strategijom i The Belt and Road inicijativom, CRBC je iskoristio mogućnost za širenje i povećanje svoje globalne kompetitivnosti. Koristeći modele kao što su EPC (Inženjering-Nabava-Građenje), BOT (Sagradi-Upravljaj-Prenesi) i JPP (Javno-privatno partnerstvo), CRBC je preuzeo nekoliko velikih projekata kao što su autocesta koja spaja Tadžikistan i Uzbekistan, projekt unapređenja autoceste Karakoram u Pakistanu, projekt rekonstrukcije i proširenja Nouakchott Friendship luke u Mauritaniji, gradnje mosta Zemun-Borca preko Dunava u Srbiji, željezničke pruge normalnog kolosijeka Mombasa-Nairobi, željezničke pruge normalnog kolosijeka Nairobi-Naivasa u Keniji, projekt željezničke pruge između Mađarske i Srbije i projekt nove luke Pointe Noire u Republici Kongo.

Kod izvedbe projekata CRBC ustrajno gradi svijest o potrebi očuvanja energije i okoliša i prednjači u održivom razvoju. Tvrtka aktivno promovira projekte društvenog blagostanja zemlje domaćina, donira škole, pomaže potrebitima, podržava stručne i tehničke talente kako bi promovirala napredak i pridonijela povećanju životnog standarda u zemlji domaćinu. CRBC provodi politiku prilagođavanja lokalnom tržištu, s naglaskom na zapošljavanje i pružanje podrške lokalnoj radnoj snazi kao i nabavu materijala i opreme u zemlji domaćinu, sve kako bi se što više uključio u gospodarstvo i društvo zemlje domaćina.

U budućnosti CRBC će se nastaviti držati principa – gradi ceste i mostove, doprinosi društvu, stavljaj ljude na prvo mjesto i teži izvrsnosti. CRBC se veseli suradnji s prijateljima i partnerima iz cijelog svijeta na izgradnji bolje budućnosti.

Za više informacija o CRBC-u molim posjetite www.crbc.com

ADRESE VODITELJA
VIZIJA I VRIJEDNOSTI
POVIJEST
KVALIFIKACIJE I PRIZNANJA
ZNANSTVENO ISTRAŽIVANJE
ORGANIZACIJSKA SHEMA